english {yz espagñol português
{ français deutsch italiano norsk
Om denne website

quaker.info

Religiøst Samfunn av Venner (Quakers) er folk som søker Sannhet og tale til at av Gud i hver person. Venner kanskje visst best for vårt fredvitneforklaring, vårt ønske leve i Lys at søker fjerne anledningen for all krig.

Vi var grunnlagt i det 17th århundret i Midlands av England ved George Fox og organisert inn i Månedlig Møter ved hjelp av Margaret Fell. Mange Quakers emigrert til North America og organisert seg inn i Månedlig og Årlig møter langs den østlige kysten og i Jamaica. I nittende århundre influerte noe Venner av Second Great Awakening som splitter Samfunn inn i de som er medlemer av møter uten program og de som er medlemer av programmert møter eller Kirker. Den programmerte møter etablert misjoner, signifikant i Cuba og East Africa, med danningen av lokal møter i disse områdene. Annen møter etablert seg gjennom hele verdenen. Til tross for deres forskjellige lokale organisasjØner og praksis all Quakers del (som visst til meg) troene som uttrykt i først hovedavsnittet.

Den beste måten lære mere om Quakers overværer en Møte uten program for Worship eller en Kirke tjeneste. På en møter uten program samler Friends på en berammet tid og sitter i stillhet til noen inspirerer tale. Der er da mere stillhet og andre også taler. Møtet stenger vanligvis med håndtrykk og noen kunngjøringer. En programmert Kirke tjeneste organisert mere med en leder eller prestdirigering rekkefølgen av tjenesten. Vanligvis inkluderer det en tid av stille bønn med muligheten for attenders tale ut av stillheten. Etter Møte vær så snill og introduser Dem til en Venne og spørr noen spørsmål som De har.


david@miamifriends.org

Miami Venner Møter